Факултет за менаџмент у спорту
Алфа БК Универзитет
Одбори
 • вебсајтови
  факултета

Одбори

Организациони одбор

Председник

 • Драган Животић

Чланови

 • Ђорђе Мачванин
 • Виолета Шиљак
 • Мелина Николић
 • Јован Веселиновић
 • Ивана Парчина
 • Весна Хабић
 • Бранко Петковић
 • Александра Перовић
 • Милован Митић

Научни одбор

 • Виолета Шиљак, Србија
 • Предраг Гавриловић, Србија
 • Сергеј Табаков, Русија
 • Петар Бонов, Бугарска
 • Бојанка Пенева, Бугарска
 • Георгиос Фрагкиадакис, Грчка
 • Никос Агелиусис, Грчка
 • Николае Окиана, Румунија
 • Ашраф Соби, Египат
 • Нагла Елбадри, Египат
 • Изет Рађо, Босна и Херцеговина
 • Дамир Ахмић, Босна и Херцеговина
 • Игор Јукић, Хрватска
 • Драган Милановић, Хрватска
 • Милан Чох, Словенија
 • Радо Пишот, Словенија
 • Гино Стрезовски, Македонија
 • Жарко Костовски, Македонија
 • Добрислав Вујовић, Црна Гора
 • Зоран Милошевић, Србија
 • Слађана Мијатовић, Србија